Selecteer een pagina

Wie zijn we?

Nienke 

Nienke is een bevlogen professional met hart voor mensen. Nienke heeft een indrukwekkende carrière binnen het onderwijs. Na jaren gewerkt te hebben als leraar in zowel regulier als het speciaal basisonderwijs, maakte ze een switch naar de functie van directeur op een basisschool in Almere. Al naar korte tijd werd Nienke meerschools-directeur. Vanuit het werken in het werkveld, het vervolgens leiding geven aan de mensen in dat werkveld zit Nienke meer dan ooit op haar plek binnen Hart voor onderwijs: vanuit kennis en expertise professionals ondersteunen in hun ontwikkeling binnen het onderwijs. In de eerste plaats in haar woonplaats Lelystad, maar ook daarbuiten. En dat doet ze op krachtige wijze!

Nienke heeft oog voor kwaliteit. Ze heeft van nature de eigenschap situaties te analyseren en dit om te zetten in praktische stappen. Dit doet ze met enthousiasme en in verbinding met de mensen om haar heen. Nienke is oprecht, empathisch en zorgvuldig. Deze eigenschappen, in combinatie met een enorme schat aan ervaring, zorgen er in de praktijk voor dat Nienke zich binnen alle geledingen van een school als een vis in het water voelt.

Roelof

Roelof is een onderwijsman in hart en nieren. Naast zijn werk voor Hart voor onderwijs is hij plaatsvervangend directeur van de locatie Kluiverboom van de Christelijke Scholengemeenschap  in Groningen, waar hij ook docent is. Roelof is mensgericht. Hij is in staat om snel verbinding te maken met de mensen om hem heen. Hij heeft oprechte interesse en is van nature gericht op de groei van de ander.

Roelof staat met beide benen op de grond, kan een situatie snel inschatten om vervolgens daadkrachtig te handelen. Daarnaast is hij in staat om snel te schakelen indien nodig en heeft daarmee de benodigde flexibiliteit die in schoolorganisaties vaak gewenst is. Door zijn sterke reflectievermogen is Roelof een betrouwbare en toegankelijke samenwerkingspartner.