Over Nienke

Bevlogen professional

Nienke Horst - Hart voor onderwijs

Over mij

Nienke Horst

Ik ben een bevlogen professional met hart voor mensen. Na jaren gewerkt te hebben als leraar in zowel het regulier als het speciaal basisonderwijs, maakte ik de switch naar de functie van directeur op een basisschool in Almere. Al na korte tijd werd ik meerschools-directeur. Vanuit het werken in het werkveld, het vervolgens leiding geven aan de mensen in dat werkveld zit ik nu meer dan ooit op mijn plek binnen Hart voor onderwijs. In de eerste plaats in mijn woonplaats Lelystad, maar ook daarbuiten. En dat doe ik op krachtige wijze met het doel om vanuit kennis en expertise professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling binnen het onderwijs.

Ik heb oog voor kwaliteit. Van nature heb ik daarbij de eigenschap situaties te analyseren en dit om te zetten in praktische stappen. Dit doe ik met enthousiasme en in verbinding met de mensen om mij heen.

Woorden die mij typeren zijn: oprecht, empathisch en zorgvuldig. Deze eigenschappen, in combinatie met mijn brede ervaring, zorgen er in de praktijk voor dat ik mij binnen alle geledingen van een school als een vis in het water voel.

Wat ik doe

Advies, Begeleiding & Coaching

Onderwijskundig leiderschap

Aan de slag met de kwaliteit van het onderwijs op uw school? Hart voor onderwijs adviseert en is uw sparringpartner.

LEES MEER

Didactiek

Didactische verbeter- of vernieuwingstrajecten op maat met duidelijke vertaalslag naar de praktijk.

LEES MEER

Audit

Weten hoe uw team er voor staat? Een nulmeting nodig? Een audit geeft zicht op de kwaliteit van uw onderwijs.

LEES MEER

Lesson study

Een sterke vorm van professionaliseren waarbij Hart voor onderwijs optreedt als ervaren procesbegeleider.

LEES MEER

Coaching

Hart voor onderwijs coacht zowel individueel als in duo's. Zet coaching in voor startende leraren, op didactisch handelen of klassenmanagement.

LEES MEER

Bedrijfsgegevens

Bel mij

+31 (0)6 3333 12 06