Wat doe ik?

Ondersteunen vanuit kennis en expertise

Nienke Horst - Hart voor onderwijs

Hart voor onderwijs

Advies, Begeleiding & Coaching

Hart voor onderwijs wil met maatwerk een bijdrage leveren aan de verbetering van het onderwijs, vanuit de gedachte dat ieder kind recht op goed onderwijs binnen een veilige omgeving heeft. Ook de professional verdient het zich te ontwikkelen en te groeien in zijn of haar beroep. In een steeds veranderende wereld om ons heen is het noodzakelijk om ondersteund te worden in een volgende stap van ontwikkeling. Graag levert Hart voor onderwijs daar een bijdrage aan.

Ik bied onderstaande programma’s aan, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van opdrachtgevers. Hierbij is maatwerk vanzelfsprekend.

Hart voor onderwijs

Overzicht aanbod

Onderwijskundig leiderschap

Aan de slag met de kwaliteit van het onderwijs op uw school? Hart voor onderwijs adviseert en is uw sparringpartner.

LEES MEER

Didactiek

Didactische verbeter- of vernieuwingstrajecten op maat met duidelijke vertaalslag naar de praktijk.

LEES MEER

Audit

Weten hoe uw team er voor staat? Een nulmeting nodig? Een audit geeft zicht op de kwaliteit van uw onderwijs.

LEES MEER

Lesson study

Een sterke vorm van professionaliseren waarbij Hart voor onderwijs optreedt als ervaren procesbegeleider.

LEES MEER

Coaching

Hart voor onderwijs coacht zowel individueel als in duo's. Zet coaching in voor startende leraren, op didactisch handelen of klassenmanagement.

LEES MEER

Hart voor onderwijs

Ondersteuning op maat

Theorie & praktijk

Binnen een vernieuwingstraject biedt Hart voor onderwijs zowel de theorie als de praktische uitwerking. Er is volop ruimte en gelegenheid om als team met en van elkaar te leren.

Goed onderwijs

Hart voor onderwijs is ontstaan uit de wens om van betekenis te zijn in het onderwijs. Het doel is dat leerlingen krijgen waar ze recht op hebben: goed onderwijs binnen een veilige omgeving.

Maatwerk

De professional verdient het zich te ontwikkelen en te groeien in zijn of haar beroep. In een steeds veranderende wereld is het noodzakelijk om hierbij ondersteund te worden. Hierbij is maatwerk vanzelfsprekend. 

Bedrijfsgegevens

Bel mij

+31 (0)6 3333 12 06